RBTP houdt diefstalverdachte aan

Een politieauto. Foto: KPS

De 28-jarige Chermano R. meer bekend als “Snuitje ” is op vrijdagavond 13 september door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden.

Een benadeelde deed op woensdag 11 september aangifte van diefstal uit zijn voertuig door onbekenden op het terrein van het Jeugdcentrum aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Na uitgewerkte informatie gelukte het RBTP te weten te komen in welke auto de vermoedelijke dief zich verplaatste. De persoon die dat voertuig reed, bleek Chermano R. alias “snuitje” te zijn. Hij is door leden van het RBPT aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politiebureau Centrum.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat Chermano waarschijnlijk meerdere diefstallen heeft gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

VANDAAG