NDP-jongeren Wanica werken mee aan distributie schoolpakketten

NDP-jongeren van Wanica die behoefte hebben aan een schoolpakket, hebben de afgelopen dagen, na registratie hun schoolpakket helemaal thuis mogen ontvangen. Dit jaarlijkse project is een onderdeel van het sociaal contract dat president Desi Bouterse in 2010 heeft gesloten met het volk van Suriname.

Volgens Praatna Sital, voorzitter NDP-jongeren Wanica en één van de initiatiefnemers, hebben jongeren een speciale plek binnen de NDP. Daarom worden jongeren altijd opgeroepen om in zichzelf te investeren door scholing, zodat zij volledig kunnen participeren in de ontwikkeling van Suriname vanuit een vaderlandslievende basisgedachte en geloof in het eigene.

Het project wordt samen met het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken en andere jongerenorganisaties uitgevoerd.

Een deel van de distributie is gedaan door Samir Gobind, lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) tevens gekozen jeugdparlementariër in het district Wanica.

VANDAAG