LVV schaft nieuwe voertuigen aan

Voertuigen bestemd voor de dienst. Foto: LVV

Fungerend directeur van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Ashween Ramdin, heeft uit handen van de vertegenwoordigers van Fernandes Autohandel NV, sleutels in ontvangst mogen nemen van voertuigen die bestemd zijn voor het ministerie. Dit meldt LVV.

De drie voertuigen, twee personenbussen en een pick up zullen worden ingezet ten behoeve van de dienst. Ook zal er strenge controle plaatsvinden op het juist gebruik van de voertuigen. Vanaf de komst van minister Rabin Parmessar heeft hij zich volledig ingezet om de medewerkers te ondersteunen met onder andere trainingen, alsook hen te voorzien van de nodige tools om hun werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren, aldus het ministerie.

Deze voertuigen zijn via het lopende project van de Inter-American Development Bank (IDB) en wel volgens de geldende regels aangeschaft en zullen beschikbaar gesteld worden aan het onderdirectoraat Landbouwkundig Onderzoek, Verwerking en Afzet.

“Laten wij met z’n allen erop toezien dat de voertuigen juist worden ingezet en ook nog op tijd en op de juiste wijze worden onderhouden, want onderhoud is behoud, aldus Ramdin van LVV vandaag bij het in ontvangst nemen van de voertuigen.

VANDAAG