PRO: Suriname weggetrokken van zijn pad naar succes

Suriname werd met tal van onzekerheden en veel rumoer tot bestaan geroepen. Maar Suriname was toen en is nog steeds een land vol mogelijkheden en potenties. Op dit moment wordt ons bestaan geteisterd door problemen die veroorzaakt zijn door personen die hebben beloofd om Suriname te beschermen en te brengen naar grote hoogtes. Helaas, hebben zij Suriname weggetrokken van zijn pad naar succes. Tot deze conclusie komt de politieke partij Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO).

Volgens de partij moeten wij strijden om onze moeilijk verkregen vrijheden terug te winnen. “Wij zijn de nazaten van moedige strijders zoals de inheemsen, marrons en contractarbeiders, die hun levens hebben opgeofferd, zodat wij in een vrij Suriname kunnen leven. Wij zullen hun offer niet voor niets laten zijn,” aldus PRO.

PRO staat stil bij 44 jaar staatkundige onafhankelijkheid en wil samen met alle dja dja Sranan mangs en uma’s de strijd aangaan. Bij haar staat ontwikkeling hoog in het vaandel, zodat een beter land wordt achtergelaten voor onze kinderen die op hun beurt de wereld zullen bewijzen dat Suriname een waardig lid is van het genootschap van Naties.

“Sranan brada nanga sisa, a teng ey kon moro krosbey pe wi ow tek baka mama Sranan. Tap a Srefidensi-dey disi oe tek ati en bribi dati wi alla sa bondru kon na wan hesi hesi so oe kang bari tra yari….ai mi Sranan joe kong fri!,” aldus de boodschap van PRO in verband met 44 jaar Srefidensi.

VANDAAG