Hertelling stemmen inmiddels hervat

Hertelling stemmen inmiddels hervat. Foto: BIC Paramaribo-Noordoost
Print Friendly, PDF & Email

De hertelling van de stemmen bij het hoofdstembureau van Paramaribo, is vanavond in de Anthony Nesty Sporthal hervat. De hertelling was gestaakt omdat de voorzitter van het hoofdstembureau van Paramaribo, Mike Nerkust, niet aanwezig was. Ook zou het stembureaupersoneel zich geïntimideerd voelen vanuit het publiek.

Nerkust was vandaag in het radioprogramma Bakana Tori op Radio SRS om te praten over wat zich vandaag in de vroege ochtend had voorgedaan. Partijleden van de oppositionele partijen vertoeven al dagen in de Anthony Nesty Sporthal. Zij willen getuigen zijn van hetgeen daar plaatsvindt.

Nerkust zei vanmiddag op Radio SRS dat hij enkele activisten zoals Stefano Biervliet de toegang tot de Anthony Nesty Sporthal gaat ontzeggen omdat hij voor onnodige paniek zorgt op sociale media.

VANDAAG