Psychiatrisch Centrum verscherpt maatregelen; patiënten mogen geen bezoek

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS)
Print Friendly, PDF & Email

Er is voorlopig geen bezoek toegestaan voor patiënten die opgenomen zijn in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Deze maatregel, die gisteren is ingegaan, is genomen na het afkondigen van code rood door het nationaal managementteam COVID-19.

In een persbericht meldt de directie verder dat gezien de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid om met mond- en neusbedekking de straat op te gaan, wordt verwacht dat personen bij het betreden van het terrein van het PCS deze op hebben. Ook de reguliere polikliniek afspraken worden afgezegd. Aan de patiënten wordt gevraagd om telefonisch contact op te nemen met hun behandelaar voor een nieuwe afspraak.

Chronische patiënten kunnen zich volgens de eerder gemaakte afspraken aanmelden voor het afhalen van hun recept of medicatie. Voor spoedverwijzingen wordt aan de huisarts gevraagd om telefonisch contact op te nemen met het speciaal daarvoor bestemd nummer van het PCS.

VANDAAG