49-jarige inbraakverdachte door politie ingerekend

Print Friendly, PDF & Email

De 49-jarige Pultoo Z. is onlangs door de politie van het bureau Uitvlugt op zijn woonadres aangehouden. Pultoo wordt verdacht van diefstal door middel van braak bij een woning. Daarbij moet hij twee slijpmachines, twee boormachines, een lasmachine en voedingsmiddelen gestolen hebben. Op dinsdag 16 juni heeft de benadeelde de inbraak ontdekt en aangifte gedaan.

Dankzij beeldmateriaal en andere uitgewerkte informatie kwam Pultoo in beeld als de vermoedelijke inbreker. Daartoe gevraagd heeft Pultoo toegegeven dat hij de voedingsmiddelen heeft gestolen uit het huis, maar ontkent dat hij de dief is van de gereedschappen.

Hangende het onderzoek is hij, na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld. Het is niet de eerste keer dat Pultoo in aanraking is gekomen met de politie voor het wegnemen van andermans goed. De politie is bezig met het terugvinden van de gestolen goederen.

VANDAAG