DNA-voorzitter Brunswijk ontslagen uit ziekenhuis

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Foto: Facebook

De voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Ronnie Brunswijk, is vandaag uit het ‘s Lands Hospitaal ontslagen. In een videoboodschap is te zien dat de ABOP-voorzitter weer thuis is. Hij bedankt eenieder die hem een goed herstel heeft toegewenst. Brunswijk liet op de video zien dat hij een goede ontvangst thuis heeft gekregen, waarbij zijn huis gedecoreerd is met ballonnen.

“Welcome home Bravo,” is op een van de muren geplaatst. Met een versierde muur op de achtergrond gaf hij te kennen dat het goed gaat met hem. “Mi de bun bun,” gaf hij te kennen. Hij vervolgde door aan te geven dat het de goede kant opgaat met hem.

Zijn boodschap werd goed ontvangen door de sympathisanten die hem de nodige bemoedigende woorden toestuurden. “Full blessi mi mang, power en gezondheid, soso lobi”, “Gado bun, Amen”, Welcome thuis Bravo, Gado bun”, “Goed nieuws Bravo, stay safe,” zijn enkele van de vele bemoedigende woorden die de politicus tevens DNA-voorzitter kreeg.

De ABOP-voorzitter heeft vaker personen op het hart gedrukt om zich te houden aan de COVID-19-voorschriften.

VANDAAG