Ondernemers binnenland doneren goederen aan assembleevoorzitter

Binnenlandse ondernemers bij de overhandiging van werkattributen aan DNA-voorzitter Marinus Bee. Foto: DNA
Print Friendly, PDF & Email

Ondernemers uit het binnenland hebben werkattributen gedoneerd aan de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) Marinus Bee. Hoewel de voorzitter blij is met het gebaar van de ondernemers benadrukte hij dat DNA niet hetzelfde probleem heeft als bepaalde departementen, waarbij er geen werkattributen zijn aangetroffen.

Hij heeft daarom zijn complimenten hierover uitgesproken aan voormalig parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons.

De ondernemers Waldi Aloeboetoe van Jurterlinta Ahad NV en Paul Abiteng van Suriwood Masters NV hebben op 27 juli honderd handsanitizers en duizenden mondkapjes geschonken aan het hoogste orgaan van staat.

De schenking bestaat ook uit een grote printer van het merk Canon en twee laptops.

VANDAAG