BOG adviseert leiding Openbare Werken na coronabesmetting

Ministerie van Openbare Werken. Foto: Suriname Herald

Het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) heeft naar aanleiding van een COVID-19-besmetting op het ministerie van Openbare Werken de nodige maatregelen getroffen. Dit geval heeft zich gisteren voorgedaan, waarna de werkruimte van de positieve is ontsmet.

Na afstemming met het BOG en Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR), als twee van de belangrijke organisaties binnen het COVID-19-managementteam, mag het personeel van het departement vanaf maandag 3 augustus, gerust het ministerie weer aandoen, met inachtneming van de COVID-19-maatregelen.

De leiding is bewust van de dreigingen in deze kwetsbare periode en zorgt ervoor dat haar personeel veilig is. Het personeel wordt op het hart gedrukt om zichzelf te beschermen door zich te houden aan de COVID-19-maatregelen en zo vaak mogelijk de handen te reinigen, mond- en neusbedekking op te zetten en bovenal de 2 meter afstand in acht te nemen.

Aan het personeel van het ministerie wordt gevraagd de rust te bewaren en zich niet te laten beïnvloeden door onofficiële berichten, die voornamelijk via sociale media worden verspreid en niet afkomstig zijn van het ministerie.

VANDAAG