Twee vrouwen omgekomen bij een verkeersongeval

Print Friendly, PDF & Email

De 21-jarige Joella Renfurm en 23-jarige Sarah Wartes zijn gisteren overleden na een verkeersongeval. De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan en dat er twee levens te betreuren waren. Politieambtenaren troffen op locatie een auto aan in een trens.

De brandweer werd ingeschakeld. Brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen, door de politie, in beslag genomen voor obductie.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Joella het voertuig bestuurde en Wartes de mede-inzittende was. De auto ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens. Het is nog niet duidelijk voor de politie hoe het kwam dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde. De auto is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

VANDAAG