Dispensatie totale lockdown McDonald’s ingetrokken

Foto: McDonald’s
Print Friendly, PDF & Email

De bezorgdienst van fastfoodketen McDonald’s mag dit weekend niet meer open. De dispensatie die voor de totale lockdown aan McDonald’s was verleend is ingetrokken. Het COVID-19-Beleidsteam (NCMT) zegt dat de toestemming vanwege een omissie was verleend aan McDonald’s. Het NCMT betreurt dit misverstand.

Restaurants en andere non-essentiële bedrijven en/of organisaties kunnen in aanmerking kunnen komen voor dispensatie voor onder andere het management, backoffice personeel en/of bewaking- en beveiligingspersoneel. Bezorgdiensten van bijvoorbeeld restaurants krijgen geen dispensatie.

Ter voorkoming van misstanden doet het NCMT een dringend beroep op het bedrijfsleven en andere non-essentiële organisaties, om alle detailinformatie toe te voegen aan het verzoek voor dispensatie. Indien gedetailleerde informatie ontbreekt, zal het NCMT genoodzaakt zijn het verzoek af te wijzen.

Het COVID-19-Beleidsteam bedankt de samenleving voor haar oplettendheid en accuraatheid en spreekt de hoop uit dat elk misverstand is weggenomen.

VANDAAG