Verkavelaar opgesloten voor oplichting

Print Friendly, PDF & Email

De 43-jarige verkavelaar Satish K. alias ‘Munhu’ is gisteren aangehouden door rechercheurs van politie Regio Midden. Hij wordt ervan verdacht percelen aan de Satishweg te hebben verkocht, die bezwaard zijn met een schuld.

Vijf kopers hebben aangifte van oplichting gedaan tegen Satish. Deze personen waren vooraf niet op de hoogte dat de percelen bezwaard waren. Satish heeft die informatie niet met ze gedeeld. De aangevers hebben tussen 6.500 en 7.500 euro betaald voor de percelen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de oplichter, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Verder is gebleken dat sommige percelen aan meerdere personen zijn verkocht. Satish heeft ook percelen verkocht te Vredenburg serie A en B. Overige benadeelden, die ook aangifte willen doen, worden opgeroepen contact te maken met de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau de Nieuwe Grond.

VANDAAG