COVID-19-sterftecijfer gestegen naar 95

Print Friendly, PDF & Email

Er zijn in het voorbije etmaal twee personen overleden als gevolg van het coronavirus. Het aantal doden is gestegen naar 95. Van de 156 afgenomen testen zijn 29 positief. Het aantal actieve coronagevallen staat op 571. Paramaribo blijft het district met de meeste besmettingen.

In het afgelopen etmaal zijn 13 burgers uit dit district positief getest. In Sipaliwini zijn er zeven geïnfecteerden bij gekomen, terwijl Wanica vijf besmettingen erbij heeft gekregen. De districten Para, Nickerie en Brokopondo registreerden elk een besmet geval.

Momenteel zijn 85 burgers opgenomen in het ziekenhuis en negen op de Intensive Care Unit. Verder zijn in de afgelopen 24 uur 85 personen genezen verklaard van het virus. Er zijn nu ook 489 personen in isolatie, die wel positief zijn getest op het coronavirus, en 40 in quarantaine die het virus niet hebben.

Sinds de uitbraak van het virus in het land zijn 4.611 burgers positief getest en 3.935 genezen verklaard.

VANDAAG