Regering belooft betere communicatie met samenleving

President Chan Santokhi. Beeld: DNA
Print Friendly, PDF & Email

De regering streeft naar een betere communicatie met de samenleving. Volgens president Chan Santokhi heeft de regering oor voor de reacties en kritieken vanuit de gemeenschap. Daarom zoekt zij naar de beste methoden en modaliteiten. Zij zal kiezen voor de modaliteit, die het meest effectief is en er zullen regelmatig persconferenties worden ingebouwd.

Volgens het staatshoofd wordt gewerkt aan de institutionele versterking van de communicatiedienst. “Niet alles loopt altijd perfect, we streven naar verbetering en hebben nog niet het niveau van perfectie bereikt,” zegt de regeringsleider. De president erkent dat de getroffen maatregelen beter gecommuniceerd en uitgelegd moesten worden.

De regering heeft een financieel crisisteam voor het beheersen en aansturen van het crisisbeheersingsplan. Het team moet tevens ervoor zorgen, dat de maatregelen goed op elkaar afgestemd zijn en ook in samenhang uitgevoerd worden.

Het team dat bestaat uit enkele ministers is dag en nacht bezig om het proces te begeleiden en te monitoren onder leiding van president Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk.

VANDAAG