Guyanese visser omgekomen na steekpartij

Print Friendly, PDF & Email

De Guyanese visser bekend als ‘Smokey’ is omgekomen na een steekpartij. De politie van Livorno kreeg maandag de melding dat Smokey dood was aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat.

De politie van Livorno ging ter plaatse en uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Smokey op zondagmiddag 11 oktober een heftige ruzie kreeg met een andere Guyanese visser bekend als ‘Boeri’. Op een gegeven moment trok Boeri een mes tevoorschijn en stak Smokey daarmee in diens buikstreek.

De kapitein van de vissersboot bracht Smokey toen per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd Smokey weer gebracht naar de vissersboot, alwaar hij de geest gaf. Vooralsnog zijn de juiste namen van Smokey en Boeri de politie niet bekend noch de medische instantie waar Smokey gebracht is voor medische behandeling.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Smokey voor obductie in beslag genomen. Boeri die als verdachte is aangemerkt, is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord. Deze zaak is door de politie van het bureau Livorno, voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

VANDAAG