Drie verdachten aangehouden voor gekwalificeerde diefstal

De 23-jarige Marchel K. alias ‘Koeli boi’, F.A. alias ‘Bami’ (17) en C.L. alias ‘Koko’ (17) zijn door de politie op 15 oktober aangehouden. De jongemannen zijn in verzekering gesteld voor gekwalificeerde diefstal, overtreding Wet verdovende middelen en overtreding van de Vuurwapenwet.

Een benadeelde deed op 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen.

Het trio kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

De drie mannen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

VANDAAG