Digicel gaat helemaal digitaal

Digicel heeft zichzelf vandaag als Digitale Operator gelanceerd en markeert deze gelegenheid door simpelweg meer te leveren via een reeks van vijf apps en een belofte van krachtige digitale ervaringen. Digicel bereikt een nieuwe mijlpaal, gezien het feit dat zij helemaal digitaal gaat, laat het telecommunicatiebedrijf weten in een persbericht.

Als digitale operator levert Digicel nu digitale belevingen aan klanten, 1.440 minuten van de dag. “Dit is de grootste mijlpaal die we ooit hebben bereikt sinds onze lancering in Jamaica 19 jaar geleden,” zegt Denis O’Brien, president-commissaris van Digicel Group’s Raad van Bestuur. Hij geeft aan dat er een enorme stap wordt gezet in de toekomst.

Aan Digicel klanten wordt verteld dat het bedrijf 24 uur of 1.440 minuten per dag bij hen zal zijn, dat is elke minuut van iedere dag. Het bedrijf belooft altijd boeiende apps en digitale belevingen te zullen aanbieden waar ze van kunnen genieten. Die belofte van een constante verbinding zorgt op zijn beurt voor een veel diepere, meer impactvolle en meer resonerende relatie met onze klanten, zegt O´Brien.

De eerste grote stap in die nieuwe digitale operator en klantrelatie is om klanten te laten genieten van alle digitale ervaringen en data die ze zich maar kunnen wensen met nieuwe en bestaande apps zoals D’Music voor muziek, BiP voor geavanceerde berichten, reguliere gesprekken en videogesprekken.

Verder kunnen klanten genieten van gaming en marktplaatsen, GoLoud voor tien lokale radiostations en podcast en Billo voor cloud opslag. Elk app met zijn eigen datategoeden, zodat klanten kunnen voelen, aanraken, ervaren en ervan kunnen genieten terwijl ze hun digitale leven leiden.

“Vandaag stappen we in onze toekomst. Als mobiele operator verkochten we minuten en MB’s, nu gaat het om het leven van digitale ervaringen. En dat laten we 1.440 minuten per dag gebeuren. Dat is de hele dag, elke dag,” zegt Oliver Coughlan, Digicel CEO van het Caraïbisch gebied en Midden-Amerika over de nieuwe positioneren van Digicel.

VANDAAG