30-jarige vrouw overleden na verkeersongeval

Print Friendly, PDF & Email

Imelda Mac-Intosh, 30 jaar, heeft gistermiddag na een verkeersongeval op de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 92,5 in het district Coronie, het leven gelaten. De politie van het bureau Friendship kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Op de locatie trof de politie een personenauto over de kop in een trens aan. In dat voertuig werden de bestuurster Mac-Intosh, haar man en hun kinderen van 8 en 6 jaar aangetroffen. Mac-Intosh vertoonde geen teken van leven, terwijl de mede-inzittenden klaagden over lichaamspijnen. Zijn zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat mevrouw Mac-Intosch vanuit Nickerie kwam en reed richting Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat zij de macht over de besturing van de auto verloor, waarbij die ettelijke keren over de kop sloeg en uiteindelijk in de trens langs de weg terechtkwam.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van Mac-Intosh officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is haar ontzielde lichaam, door de politie, aan de nabestaanden afgestaan.

Mevrouw Mac-Intosh was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Haar man is wel in het bezit van een rijbewijs. Het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom Mac-Intosh de auto bestuurde in plaats van haar man. Het zwaar beschadigde voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

VANDAAG