Burenruzie eindigt met de dood

Print Friendly, PDF & Email

De 34-jarige Giovanni Anipa is gisteravond in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt, dat de levenspartner van Giovanni, zondag, ruzie kreeg met hun 24-jarige buurman Sandrino B.

Giovanni heeft zich bemoeid met de ruzie, waarbij er een vechtpartij ontstond tussen hem en Sandrino. De 24-jarige man bewapende zichzelf op een gegeven moment met een eind hout en sloeg Giovanni daarmee op zijn hoofd. Door die slag raakte Giovanni zwaargewond. Hij werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht waar hij is overleden.

Sandrino B. heeft zich vandaag aangemeld bij de politie van het bureau Geyersvlijt. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Het ontzielde lichaam van Giovanni is voor obductie in beslag genomen. Dit strafrechtelijk onderzoek is intussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

VANDAAG