Eén coronadode en bijna 1.000 personen in quarantaine

Print Friendly, PDF & Email

In het voorbije etmaal is er weer een persoon overleden als gevolg van het coronavirus. De teller staat op 117. Verder zijn er drie personen positief getest. De districten Paramaribo en Commewijne noteren elk één positief geval, terwijl de andere besmetting is geplaatst onder de categorie ‘overige’ op de COVID-19-website. Er zijn 78 personen getest.

Momenteel zijn er 963 burgers in quarantaine, vijf patiënten in isolatie en drie op de Intensive Care Unit. Vier personen zijn genezen verklaard en tien in de verschillende ziekenhuizen opgenomen. Het aantal actieve cases staat op achttien.

Vanaf het eerste coronageval, in maart dit jaar in Suriname, zijn 5.300 burgers positief getest en 5.177 hersteld.

VANDAAG