Klant die geen geld heeft, brengt taxichauffeur steekverwondingen toe

Print Friendly, PDF & Email

P. Ch. (33) liep op donderdag 31 december bij een steekpartij aan de Anton Dragtenweg steekverwondingen op. De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 31 december omstreeks 21.55 uur een melding dat een slachtoffer met steekverwondingen, zich aan de Anton Dragtenweg ter hoogte van pandnummer 223 bevond.

Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer P. badend in zijn bloed aangetroffen. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat P. Ch. taxichauffeur is bij een bekend taxibedrijf. Op voornoemde dag reed hij klant S.R. naar de omgeving van Clevia.

Aan de Anton Dragtenweg voelde de taxichauffeur plotseling een slag aan zijn nek en vroeg aan de klant S.R. wat er aan de hand was. Hij werd wederom aangevallen door de klant, waardoor hij uit zijn auto stapte. Met een klein scherp voorwerp dat hij bij zich had, probeerde P. Ch zich te verdedigen, maar de klant bleef op hem afkomen.

Om erger te voorkomen schreeuwde de taxichauffeur om hulp. Enkele medewerkers van een kantoor die niet ver verwijderd was, schoten hem te hulp. De verdachte S. koos het hazenpad, achternagezeten door de medewerkers van het kantoor. Na de omgeving te hebben uitgekamd, werd S. door de medewerkers in een goot aangetroffen.

De verdachte werd aangehouden en aan de politie overgedragen. S. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde aan de politie dat hij geen geld had om de taxirit te betalen en daardoor de taxichauffeur met een scherp voorwerp aanviel.

Het scherpe voorwerp waarmee hij P. Ch de steekverwondingen heeft toegebracht, is in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S. in verzekering gesteld.

Het slachtoffer P. Ch werd met een steekverwonding aan zijn nek en snijwonden aan zijn onderarm, rug en kin met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

VANDAAG