Dc Bhola: “Schot in zaak gestolen SRD 500.000”

Dc Ricardo Bhola. Foto: CDS
Print Friendly, PDF & Email

Districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost zegt dat er schot zit in de zaak van de gestolen SRD 500.000. Het onderzoek is in een vergevorderd stadium. “Het zal niet al te lang meer duren voordat er personen worden geïdentificeerd. Ik heb vanmorgen met de politie gesproken en ik heb niet vernomen dat er personen zijn aangehouden”, laat de burgervader weten aan Suriname Herald.

Op het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost is door inbrekers SRD 500.000 uit de kluis gestolen. “Ik weet nog steeds hoe, wie, wat en waarom er geld uit de kluis is gestolen dat bestemd is voor de uitbetaling van het verkiezingspersoneel. Ik ben ook erg benieuwd wie”, merkt hij op.

De dc geeft verder aan dat er een persstilte zal worden ingebouwd om zodoende het onderzoek niet te verhinderen.

De burgervader heeft woensdag ontdekt dat het geld dat bestemd was voor de uitbetaling van verkiezingspersoneel, waaronder de colporteurs, uit de kluis is gestolen. In een bekendmaking van het commissariaat Paramaribo-Noordoost heeft de dc laten weten dat de uitbetaling tot nader order is uitgesteld.

Simone Awanna

VANDAAG