Woon- en bouwprojecten worden in kaart gebracht

De ministers Ramsaran en Nurmohamed hebben met hun team veldbezoeken afgelegd voor het identificeren van alle bouw- en woonprojecten en de fase waarin de verschillende projecten zich bevinden. Foto: CDS
Print Friendly, PDF & Email

De woon- en bouwprojecten in het land worden in kaart gebracht. Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en zijn collega Riad Nurmohamed van Openbare Werken hebben veldbezoeken afgelegd voor het identificeren van al deze projecten. Er wordt ook gekeken naar de fase waarin de verschillende projecten zich bevinden.

Tijdens de veldbezoeken zijn verschillende projecten geïdentificeerd in verschillende fasen van planning en uitvoering. Om de woon- en bouwprojecten in kaart te brengen is er een clusterteam ingesteld door de regering-Santokhi.

De ministers zullen hun bevindingen rapporteren aan de overige collega's binnen het clusterteam 'woningbouw', waar de nodige besluiten genomen zullen worden over deze geïdentificeerde projecten.

VANDAAG