Voortvluchtige verdachte aangehouden

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft de twintigjarige voortvluchtige verdachte C.A., meer bekend als ‘Poekoe’, op 16 januari aan de Herman Steinbergstraat aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn in een zaak van inbraak en poging tot inbraak bij twee handelszaken.

Zijn kompanen O.K. en A.P waren eerder aangehouden in deze zaak, terwijl C.A. kans zag weg te komen. Tijdens het onderzoek kwam de betrokkenheid van hem aan het licht, waarna hij is opgespoord en aangehouden.

Bij de voorgeleiding heeft de twintigjarige ontkend zich schuldig te hebben gemaakt aan deze strafbare feiten. C.A. gaf aan dat hij eerder met O.K. en A.P. in een andere zaak in verzekering was gesteld.

Op grond van deze eerdere in verzekeringstelling wordt hij onterecht als verdachte aangemerkt in deze zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie is C.A. in verzekering gesteld.

VANDAAG