58-jarige rijwieldief aangehouden

Print Friendly, PDF & Email

De 58-jarige R.M. werd op 26 januari door de politie van het bureau Uitvlugt aan de Kasabaholoweg voor diefstal aangehouden. Een benadeelde deed op 23 januari aangifte bij de politie. Volgens verklaring van de aangever werd zijn rijwiel bij een pompstation, dat gevestigd is aan de Gemenelandsweg, weggenomen.

De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek, waarbij de camerabeelden werden bekeken. Op de camerabeelden was te zien dat de verdachte R.M., die een bekende van de politie is, het rijwiel had gestolen. De verdachte werd opgespoord en terwijl hij zich op de openbare weg verplaatste met het rijwiel, aangehouden.

R.M. heeft bekend dat hij het strafbare feit heeft gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de rijwieldief ingesloten. Het rijwiel is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

VANDAAG