SU4SU start samenwerking met Nationaal Immunisatie Programma

Print Friendly, PDF & Email

SU4SU is een samenwerking aangegaan met het Nationaal Immunisatie Programma (NIP) om het Nationaal COVID-19 Vaccinatieprogramma te ondersteunen. Er zijn alvast twee laptops en tassen, een printer en cartridges aangeschaft.

De organisatie zal zich verder inzetten om te voorzien in wat nodig is, met inbegrip van ICT-behoeften (hardware/software), verbruiksartikelen zoals naalden, spuiten, vaccins carriers en thermometers, huisvesting, logistieke support, human resources bijvoorbeeld logistieke manager vanuit het bedrijfsleven en of ICT-experts.

Het fonds heeft zich gecommitteerd voor ondersteuning van de nationale vaccinatiecampagne. SU4SU zal US$ 300.000 in het Nationale COVID-19 vaccin fonds stoppen. Daarnaast zullen er fondsen ter beschikking worden gesteld om de lokale kosten voor de uitvoering van het vaccinatieplan te dekken.

VANDAAG