Onhygiënische en ongeordende winkel ressort Rainville gesloten

Bestuursambtenaren van het ressort Rainville bezig met controlewerkzaamheden. Foto: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Bestuursambtenaren van het ressort Rainville hebben een winkel, die niet alleen onhygiënisch, maar ook ongeordend was, gesloten. De sluiting was noodzakelijk, omdat er vervallen goederen op de schappen zijn aangetroffen.

Verder beschikte de winkelier ook niet over een bewijs van ongediertebestrijding en zijn er uitwerpselen van ongedierten aangetroffen. Het ontbreken van een brandblusapparaat is ook een reden geweest voor de sluiting. Volgens de functionarissen heeft de winkelier ook niet voldaan aan zijn gedestilleerd recht.

De winkel is vanwege de aangetroffen minpunten direct tot nader order gesloten. Verder moest de vergunninghouder zich aanmelden op het bestuurskantoor. Pas als de winkelier de winkel heeft schoongemaakt en geordend, zal hij zijn deuren mogen openen.

VANDAAG