President heeft oor voor noden volk

President Santokhi. Foto: Facebook/Santokhi
Print Friendly, PDF & Email

President Chan Santokhi zegt oor te hebben voor alle noden vanuit de samenleving. Hij zegt dat er eraan gewerkt wordt om de beloftes die gemaakt zijn rond de verkiezingen na te komen. De president zegt dat de indruk bij het volk ontstaan is dat de regering zaken na haar aantreden onmiddellijk zou oplossen. Echter werd de regering ermee verrast dat de mogelijkheden beperkt waren.

“Wij gaan niet bij de pakken neerzitten, maar we kijken wel welke de mogelijkheden zijn. De financiële crisis ten aanzien van het nationaal huishouden hebben wij al onder controle. Wij kijken ook naar wat wij in de periode achter ons hebben gespaard, zodat wij daarmee wat projecten kunnen uitvoeren.”

President Santokhi zegt samen met vicepresident Ronnie Brunswijk het besluit genomen te hebben om die beloofde middelbare school in Marowijne van de vorige regering op te zetten. “Wij gaan dit weekend starten met de bouw, met de middelen die wij hebben gespaard en middels samenwerking met de particuliere sector en internationale donateurs.”

De week daarna is de president in het gebied van Pettenpolder in Nickerie. “Daar was er nooit stroom. Wij gaan daar elektrificatie brengen. De week daarop gaan we ook dankzij de besparing van de afgelopen zeven maanden naar Commewijne om te starten met de watervoorziening. De week daarna gaan wij naar Para. Te Hannover zal een scholencomplex worden neergezet. Wanneer die plannen van ons in uitvoering gaan weten bepaalde groepen nu al dat ze nooit meer mandaat van het volk gaan krijgen, want dan heeft het volk het bewijs dat wij allemaal beter zijn geworden van wat deze regering gedaan heeft”, aldus president Santokhi.

VANDAAG