23-jarige habituele drinker en geweldenaar aangehouden

Print Friendly, PDF & Email

De 23-jarige Berto J., voor wie te diep in het glaasje kijken een normale zaak is, werd op 15 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie op zijn woonadres aangehouden voor mishandeling. Zijn vrouw deed op 7 april aangifte van mishandeling tegen hem op het politiebureau. Het slachtoffer heeft verklaard, dat haar man vaak dronken thuiskomt en op zulke momenten steeds ruzie met haar maakt.

Op 7 april was dit weer het geval en werd zij zonder enige aanleiding met de platte kant van een scherp voorwerp geslagen. Haar zwagerin, die een jongere zus is van Berto, kwam tussenbeide en wist erger te voorkomen. De jongere zus heeft ook enkele klappen moeten incasseren van haar broer.

Het lichaam van het slachtoffer/aangeefster vertoonde sporen van mishandeling. Berto verklaarde bij de politie dat hij onder invloed van alcohol was en niet wist wat hij deed. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij opgesloten.

Berto is een oud-bekende van de politie. Het is niet de eerste keer, dat hij is aangehouden en opgesloten voor mishandeling, meldt de afdeling Public Relations.

VANDAAG