Voortvluchtige verdachte na een jaar aangehouden

Print Friendly, PDF & Email

Leden van de Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door collega's van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben in de eerste week van mei aan de Commissaris Weythingweg ter hoogte van de Kameelbrug de 25–jarige voortvluchtige verdachte Karan, K. opgespoord en aangehouden. Deze voortvluchtige verdachte wist bijkans een jaar uit handen van de politie te blijven.

Na bekomen informatie werd Karan op het voormelde adres gesignaleerd. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende woninginbraken. Daarbij heeft hij geldbedragen, sieraden en andere goederen weggenomen, die nog niet zijn achterhaald door de politie.

De man is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak wordt verder onderzocht door de Recherche van regio Midden.

VANDAAG