Interieurverzorgster overleden tijdens uitvoeren werkzaamheden

Print Friendly, PDF & Email

De 56-jarige Cubaanse Travaga Sanches is op haar werkplek overleden nadat zij verwondingen had opgelopen aan haar been. Uit het politieonderzoek blijkt dat de vrouw tijdens het schoonmaken op een toiletpot was gaan staan om het verhoogd gedeelte van de tegels schoon te maken. De toiletpot brak daarbij en de vrouw zakte door met de toiletpot en liep een gapende verwonding op aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte.

Op het moment van het ongeluk waren de bewoners niet thuis. Travaga raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij met een familielid en gaf deze te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om Sanches te assisteren, maar wist de juiste werklocatie niet.

De eigenaar werd in kennis gesteld, waarna zowel de politie als de familie zich toegang konden verschaffen tot de woning. De ambulance werd ingeschakeld en terwijl het ambulancepersoneel bezig was het slachtoffer te verplegen, kwam de vrouw ter plekke te overlijden.

Aangezien er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam van de vrouw in opdracht van het Openbaar afgestaan aan de nabestaanden.

VANDAAG