Segebaai aangehouden voor deelname aan criminele organisatie

Foto: Politie
Print Friendly, PDF & Email

De 42-jarige voortvluchtige verdachte Kenneth L. meer bekend als 'Kenny' of 'Segebaai' is op zaterdag 9 oktober door het Arrestatieteam aangehouden voor deelneming aan een criminele organisatie. Ook zou hij de Wet verdovende middelen hebben overtreden.

De verdachte werd hij overgedragen aan de rechercheurs van de Narcoticabrigade.

Kenneth werd op last van de procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname opgespoord. De naam van deze verdachte werd genoemd tijdens het onderzoek, waarbij 63 kilogram cocaïne was onderschept in een koffer in de landwegen te Zanderij.

Kenneth is na overleg met het Openbaar Ministerie in het belang van het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

VANDAAG