COVID-19: vijf doden en vijftig positieve gevallen

Foto: Pixabay
Print Friendly, PDF & Email

Er zijn in de afgelopen 24 uur vijf burgers gestorven aan de gevolgen van een coronabesmetting. Voor deze maand zijn er 64 COVID-doden en in totaal 1157. Er zijn 466 swabs afgenomen, waarvan 50 personen positief zijn.

Paramaribo en Wanica noteren elf besmettingsgevallen, gevolgd door Commewijne met vier, Nickerie met drie en Para met twee besmettingsgevallen. De districten Saramacca, Coronie, Marowijne, Brokopondo en Sipaliwini hebben geen enkel geval van besmetting. Van negentien andere personen is de informatie niet bekend.

Op de Intensive Care Units worden veertien zieken behandeld. In de zorginstellingen zijn 34 COVID-patiënten opgenomen. Niemand is genezen verklaard en een persoon is momenteel in isolatie.

Vanaf maart vorig jaar zijn er al 50.581 burgers positief getest en 29.556 anderen hersteld.

VANDAAG