Hulpzoekende vrouw krijgt weeën op Kabinet Vicepresident

De zwangere vrouw op de brancard. Foto: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Een vrouw die op 22 november bij vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk op bezoek was kreeg weeën op het Kabinet van de Vicepresident. Ze moest met de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. Marvin Spier, de vriend van de vrouw, heeft vandaag samen met zijn moeder Lucia Puljhun een geldbedrag in ontvangst genomen van vp. Spier is enorm opgelucht hiermee.

De vrouw is bevallen van een dochter. Na de bevalling op 22 november zijn de moeder en het kind direct ontslagen uit het ziekenhuis, omdat de moeder vanwege haar nationaliteit niet verzekerd is en haar vriend geen baan heeft. Vp Brunswijk is daarom ingekomen met geld en babyspullen.

Spier heeft de vp gevraagd om hem aan een baan te helpen, zodat hij beter kan zorgen voor zijn kind. Hij hoopt dat de vp zijn invloed kan aanwenden, dat zijn vriendin haar weg kan terugvinden naar Nederland. Alle nodige reisdocumenten van de vriendin zijn vervallen. Oma Puljhun is de vp dankbaar voor zijn hulp.

VANDAAG