Stootgroep KPS houdt 83 personen tijdens verkeerscontrole staande

Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

De stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft tijdens verkeerscontroles in het weekend van 19 tot en 22 november corrigerend en verbaliserend opgetreden tegen automobilisten. Bij deze actie zijn 83 voertuigen gecontroleerd, waarbij achttien personen die verschillende verkeersovertredingen begingen, beboet zijn. Verder werden er zestien voertuigen doorzocht door de wetsdienaren. Echter zijn er geen noemenswaardigheden in de voertuigen aangetroffen.

Dertien personen hebben hun boete buiten proces afgewikkeld. Tijdens de lockdownuren hebben de wetsdienaren zich niet alleen geconcentreerd op de verschillende verkeerscontroles. Er werden ook verschillende locaties aangedaan, waaronder het Fort Zeelandia, Traphouse, Waka Pasi en On the Run. Bij die gelegenheid zijn er verschillende personen van de plaatsen verwijderd.

De stootgroep heeft ook te Weg naar Zee in het werkressort van de politie van Kwatta, waar er een feest gaande was, assistentie verleend aan de collega's van Kwatta. Op die locatie werden de feestvierenden van de plek verwijderd. Aan de Richard Voulliarestraat werd er ook een feest stopgezet en werden de feestgangers ook van de locatie verwijderd.

VANDAAG