Honderden kilo's coke ontdekt op Jules Sedney Haven

De coke zat tussen hout verstopt
Print Friendly, PDF & Email

Vannacht is weer een grote drugsvangst gedaan op de Dr. Jules Sedney Haven. Containers met honderden kilo’s coke werden door de Port Control Unit onderschept. De containers stonden al gereed om verscheept te worden. De coke zat tussen hout verstopt.

In augustus onderschepte de Narcoticabrigade in de vergrendelingsstaven van zeecontainers cocaïne met een totaal brutogewicht van 83.220 gram. De cocaïne zat verborgen in 64 deurvergrendelingsstaven van containers.

Er werden toen twee personen aangehouden, de 33-jarige Vikash K. en de 32–jarige Vikash B. Volgens de justitiële autoriteiten maakten zij deel uit van een criminele organisatie.

De politie heeft de drugsvangst van vannacht nog niet bevestigd.

VANDAAG