Geen COVID-doden afgelopen etmaal

Print Friendly, PDF & Email

In de afgelopen 24 uur zijn er geen coronadoden geregistreerd. Voor de maand november zijn er 65 sterfgevallen en in totaal 1158. Van de 165 burgers die zijn getest hebben 27 te horen gekregen dat zij COVID-positief zijn.

Wanica noteert de meeste besmettingen namelijk tien, gevolgd door Paramaribo met negen. De districten Saramacca en Nickerie noteren elk een besmet geval. Commewijne, Para, Coronie, Marowijne, Sipaliwini en Brokopondo hebben geen positieve gevallen genoteerd. Van zes burgers is er geen nadere informatie bekend.

Momenteel zijn dertig zieken in de verschillende zorginstellingen opgenomen ter verpleging. Twaalf anderen zijn op de Intensive Care Unit. Twee burgers kregen goed nieuws, want ze zijn genezen verklaard. Vijf andere burgers moesten in isolatie worden geplaatst.

Vanaf maart 2020 zijn 50.656 mensen positief getest en 29.563 anderen hersteld.

VANDAAG