Vuilophalers aangesloten bij WOOW houden ingang Ornamibo bezet

De vuilstortplaats Ornamibo wordt bezet gehouden door leden van de WOOW. Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

De Werknemers Organisatie bij Openbare Werken (WOOW) houdt op dit moment een prikactie bij de vuilstortplaats Ornamibo. Het vuil dat vandaag is opgehaald kan niet gestort worden, omdat Michael Sallons en zijn leden de ingang van de vuilstortplaats bezet houden.

"In verband met onze prikactie te Ornamibo vuilstortplaats wordt er geen vuil vanavond gestort. Wagens die huisvuil hebben opgehaald zullen niet langs kunnen. Wij weten niet hoelang wij de prikactie zullen houden."

Bondsvoorzitter Sallons zegt aan Suriname Herald dat dit een pressiemiddel is naar OW-minister Riad Nurmohamed, omdat hij de WOOW na de actie op de autowerkplaats niet heeft ontvangen.

"Wij willen een streefdatum om de punten door ons opgesomd op te lossen. Alle werknemers bij de vuilophaal zijn lid van de bond. Wij verwachten dat de minister ons ontvangt om te praten. Wij willen een streefdatum wanneer punten opgelost kunnen worden. Er komt maar niets van de minister. Wij willen dat de rust wederkeert. De minister heeft geen oor voor ons, maar gaat wel naar Nickerie om een toilet van een half miljoen in gebruik te nemen."

Naomi Hoever

VANDAAG