Monteur aangehouden

Print Friendly, PDF & Email

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben op 17 juni de 51-jarige monteur Ulrich G. aan de Marakastraat te Hanna’s Lust opgespoord en aangehouden. Deze verdachte kreeg in de maand maart van het lopend jaar van twee klanten twee voertuigen voor reparatie. Ulrich heeft van beide klanten geld ontvangen, maar nimmer de reparatiewerkzaamheden verricht.

Aangezien de twee benadeelden de monteur hierna niet konden bereiken, besloten zij aangifte te doen op het politiebureau De Nieuwe Grond. Na bekomen informatie te hebben uitgewerkt, lukte het de leden van het RBTM de monteur op te sporen en aan te houden. Beide voertuigen zijn door de politie achterhaald, maar verkeren niet in de staat waarin zij ter reparatie waren afgestaan.

Van één der voertuigen ontbreekt de auto accu en heeft dit voertuig schade opgelopen. Het andere voertuig heeft Ulrich zonder motor en gearbox als sloop verkocht aan de heler Calvin R. (43) voor een groot geldbedrag in Surinaamse dollar.

De monteur is in het belang van het strafrechtelijk onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de heler Calvin na te zijn voorgeleid en verhoord, is heengezonden, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

VANDAAG