Man martelt verkrachter van dochter (14) dood na diner

Demonstranten protesteerden gisteren tegen kinderverkrachtingen in Bangalore, India. Foto EPA
Print Friendly, PDF & Email

Een man in India heeft eigenhandig afgerekend met de verkrachter van zijn dochter van 14. Na een gezamenlijk diner overmeesterde de 36-jarige man zijn gast en martelde hem dood. Dat schrijft The Indian Express.

De vader belde vrijdag naar het huis van de verkrachter om "wat dingen te bespreken." Na het etentje bond hij de man vast aan zijn stoel. Met hete tangen bewerkte hij de genitaliën van de man, om hem vervolgens te wurgen. Meteen daarna vertrok hij naar het politiebureau om zichzelf te melden. In details beschreef hij hoe hij de man had vermoord.

De politie vond de stoffelijke resten van de man en de vader van het meisje werd gearresteerd. In zijn verklaring liet hij weten dat de verkrachter, die apotheker was, langs zijn huis was geweest. Toen bleek dat het meisje alleen thuis was, verkrachtte hij haar. Hij dreigde met "consequenties" als het slachtoffer haar mond voorbij zou praten over het incident.

Het meisje besloot haar vader toch in te lichten, met alle gevolgen van dien. Hij besloot geen aangifte te doen uit angst voor reacties van buren en bekenden over zijn dochter. Volgens een politieofficier was dat de reden dat de man het heft in eigen handen nam. Meteen nadat hij hoorde van de verkrachting, was hij al van plan om de dader te vermoorden.

AD

VANDAAG