Shakira huurde detectivebureau in om Gerard Piqué te ontmaskeren

Gerard Piqué en Shakira in gelukkigere tijden. Foto: Instagram:@3gerardpique
Print Friendly, PDF & Email

Nog maar kort geleden haalden Shakira (45) en Gerard Piqué (35) de krantenkoppen omtrent hun relatiebreuk. De Spaanse profvoetballer zou de Colombiaanse zangeres meermaals hebben bedrogen met een 20-jarige serveerster. Spaanse media melden nu dat Shakira zijn bedrog boven water heeft gekregen met behulp van een detectivebureau.

Naar verluidt heeft Shakira haar toevlucht gezocht bij een detectivebureau, zodat ze iedere stap van Piqué kon volgen. Volgens het Spaanse televisieprogramma El Gordo y la Flaca zou datzelfde detectivebureau informatie hebben gelekt over de vermeende affaire van Piqué naar de media.

Shakira zou zelfs in het bezit zijn van foto’s van Piqué en de vrouw met wie hij haar zou hebben bedrogen. De zangeres zou een behoorlijk bedrag hebben neergeteld om de kiekjes voor zichzelf te houden.

Terwijl de FC Barcelona- voetballer in zijn thuisland blijft wonen, zou Shakira van plan zijn om Spanje te verlaten om een nieuw leven op te bouwen in Miami. Het voormalige liefdeskoppel was elf jaar samen en heeft twee zoons: Milan (9) en Sasha (7).

VANDAAG