Fatwa van ‘mullah’ Cameron

Print Friendly, PDF & Email

Naar aanleiding van de onthoofding van David Haines heeft de Britse premier David Cameron het volgende oordeel uitgesproken tegen Islamitische Staat (IS). Ik citeer: “Ze vermoorden en slachten duizenden mensen, moslims, christenen en minderheden in Irak en Syrië…….Ze zeggen dat ze dit doen uit naam van de islam, maar dat is onzin. De islam is een religie van vrede. Zij zijn geen moslims, maar monsters.” Zie artikel: http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/David-Cameron-leden-van-IS-zijn-geen-moslims-1598447W/

Dat IS een Monster is, heeft Cameron helemaal gelijk. Zoals ik niemand een fascistisch of communistisch of militair bewind toewens, precies zo wens ik niemand een theocratische dictatuur toe. In al deze dictaturen zijn mensen geen seconde hun leven zeker. Bij het minste of geringste wordt men bedreigd met de dood of wordt men vermoord.

Maar er is een Monster ‘erger’ dan IS, namelijk de ‘EUtopia’, €uropaten, eurofielen en socialisten zullen maken dat in Europa een theocratische dictatuur zal komen, waarbij IS-achtige toestanden niet uitgesloten zijn.

IS (theocratische dictatuur) + IS (socialistische dictatuur) = 2IS, twee handen op één buik. Zie artikel ‘Algebra: IS + IS = 2IS’: https://www.srherald.com/ingezonden/2015/02/06/algebra-is-is-2is/

Ahmad Jhawnie

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG