Reactie op het artikel van Idris Naipal

Print Friendly, PDF & Email

Ik zal niet te veel tijd besteden aan die onzin van Idris Naipal. Ik heb slechts enkele concrete vragen voor hem:
1. Kan hij aangeven hoeveel niet-Hindostaanse Surinamers voor de verkiezingen van 20 mei 2015 op de DNA-kandidatenlijst van de VHP voorkomen?
2. Kan hij aangeven hoeveel niet-Hindostaanse Surinamers nu DNA-lid zijn voor de VHP?
3. Kan hij aangeven hoeveel niet-Hindostaanse Surinamers ooit DNA-lid zijn geweest voor de VHP?
4. Kan hij aangeven hoeveel niet-Hindostaanse Surinamers sinds de oprichting van de VHP ooit in het bestuur van de VHP hebben gezeten?
5. Kan hij aangeven hoeveel niet-Hindostaanse Surinamers nu in het bestuur van de VHP zitten?
6. Kan hij ook aan het publiek vertellen wie de corruptieve en frauderende officier van justitie is geweest en wie de PG was die haar niet heeft vervolgd en wie de minister van Justitie en Politie was die haar direct daarna bij zijn ministerie een beleidsfunctie heeft aangeboden?
7. Kan hij ook vertellen waarom de VHP niet in alle districten meedoet aan de verkiezing?
8. Kan Naipal ook aangeven wie de rechter is die er geen moeite mee heeft dat het staatshoofd van de Republiek Suriname op een openbaar podium publiekelijk beledigt en beschuldigd wordt.
9. Kan hij ook vertellen waarom de rechterlijke macht in Suriname een VHP-bolwerk is?

By the way, ik ben niet geïnteresseerd in algemeenheden, maar in duidelijke antwoorden, gebaseerd op feiten.

Tenslotte beste heer Naipal. Ik neem je niet kwalijk voor al die onzin die je regelmatig op papier durft te zetten. Mensen zoals u die de politiek niet meer zien zitten en met losse veters rondlopen, moeten eigenlijk in bescherming worden genomen. Mijn oprechte advies aan u is: Zoek hulp!!!!

Orlando Samson

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG