Mijn laatste reactie op Naipal

Print Friendly, PDF & Email

Beste heer Naipal,

U bent echt helemaal in de war en u komt op mij erg frustrerend over. Je hoeft echt geen hoge opleiding te hebben genoten om zaken uit elkaar te halen.

De zaken waar u het over heeft zijn al te vaak breed uitgemeten. Wie ben ik om daar over te oordelen. Ik was er niet bij.

Trouwens in uw reactie schrijft u: “Ik heb ook een aantal belachelijke vragen aan Orlando Samson.” En op belachelijke vragen geef ik geen antwoord. Een wijze oude man zei eens tegen mij: “mensen die belachelijke vragen stellen moet je verzoeken om ergens anders naar antwoorden te zoeken.”

Omdat u hebt beweerd dat Chandrikapersad Santokhi geen voorzitter is van een raciale partij, de VHP, heb ik u een aantal vragen gesteld. Als u bang bent voor de waarheid moet u dat gewoon kenbaar maken en geen uitvluchten zoeken. Beantwoord de vragen of hou voortaan je mond over dit onderwerp.

Ik zal niet met u in discussie treden, omdat uw niveau te laag is. By the way, ik ben geen professor en geil niet op titels, zoals dat binnen uw partij wel aan de orde van de dag is.

Nogmaals beste man: ZOEK HULP!!!!!!!!

Orlando Samson

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG