FvD-voorman: “Hoe langer ik in de Tweede Kamer rondloop……….”

Print Friendly, PDF & Email

De Tweede Kamer is de plek waar de regels worden gemaakt omtrent de migratie naar Nederland. Dus toen de regeringsformatie vorige week klapte juist vanwege dat punt, zag het Forum voor Democratie van Thierry Baudet hun kans schoon en besloot aanscherping van het asiel- en migratiebeleid af te dwingen door middel van vijf moties.

Voor een volgepakte zaal in Den Helder lichtte Baudet die moties nog een keer toe. Hij geeft aan hoeveel noodzaak er is om de regels strenger te maken. Zoals het nu gaat, kunnen illegalen hier vrij rondlopen en geeft Nederland namelijk bakken met geld weg aan het buitenland. Baudet snapt niet dat andere partijen daar zo de schouders over ophalen. Thierry Baudet: “Hoe langer ik in de Tweede Kamer rondloop, hoe meer ik in een gekkenhuis beland!”

Commentaar AJ: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.”

De eerste alinea gaat over massa-immigratie, oftewel IS = Islamitische Staat.
De tweede alinea gaat over de Linkse Kerk, oftewel IS = Internationale Socialisten.
De tweede alinea gaat over een gekkenhuis, oftewel IS = Imbeciele Staat.

Hé, wacht eens effe, dat is de beruchte ‘stelling van Ahmadgoras’: IS + IS = IS
IS (Internationale Socialisten, Linkse Kerk) + IS (Islamitische Staat, Theocratische Dictatuur) = IS (Imbeciele Staat, Gekkenhuis)

Palestina wordt genoemd een openluchtgevangenis. Ik noem EUropa een openluchtgekkenhuis.

Ahmad Jhawnie, aka ‘Abu Achmed al-Bewaquf al-Surinami’

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG