Over zelfmoordterroristen

Print Friendly, PDF & Email

Je hebt zelfmoordterroristen bij IS, Islamitische Staat c.s. en je hebt ‘zelfmoordterroristen’ bij de IS, Internationale Socialisten (Linkse Kerk, ‘EUSSR’).

Europa pleegt collectief zelfmoord door massa-immigratie. Europese leiders die de massa-immigratie door de strot van het volk duwen, noem ik ‘zelfmoordterroristen’.

De regeringsformatie in Nederland is voor de tweede keer mislukt. Heet hangijzer is het migratiebeleid. “Knettergekke Jesse Klaver eiste dat Nederland 25.000 Afrikaanse ‘asielzoekers’ extra zou opvangen”, aldus de kop van een artikel.

De staatshoofden van Tsjechië, Hongarije en Polen willen geen ‘zelfmoordterroristen’ worden, omdat ze blijven weigeren om asielzoekers over te nemen van Griekenland en Italië. Chapeau! De voormalige Tsjechische president Vaclav Klaus dreigt zelfs met een Tsjexit, uittreding van Tsjechië uit de EU.

De linkse ‘zelfmoordterroristen’ zijn dubbel gevaarlijk dan de religieuze zelfmoordterroristen wegens landverraad en collaboratie.

De heer Tunahan Kuzu, de grote baas van de Nederlandse politieke (moslim)partij DENK, heeft een angstaanjagende voorspelling gedaan: “Binnen twintig jaar is DENK de grootste partij van Nederland.”

Ik geef Kuzu helemaal geen ongelijk:
– de EU wil 60 miljoen migranten naar Europa halen vóór 2050;
– dr. Bernard Bot, oud-minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, heeft gepleit voor verdere uitbreiding van de EU met Noord-Afrikaanse landen (allemaal moslimlanden);
– als Turkije lid wordt van de EU heeft Europa in een klap 80 miljoen moslims erbij.
Tel uit je winst!

Ahmad Jhawnie, aka ‘Abu Achmed al-Bewaquf al-Surinami’

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG