Duistere racisme gefinancierd met Nederlandse staatsmiddelen

Beeld: Regio15
Print Friendly, PDF & Email

Ik heb vanmorgen met verbazing zitten kijken naar het meest bekeken dagelijkse, actualiteitenprogramma van Nederland: “Goedemorgen Nederland” op NPO 1 en ik heb mij kapot geërgerd aan het enorme racisme dat door de presentatrice en Telegraaf-journalist Wierd Duk werd uitgestrooid over heel Nederland. Alles ging over de rellen in vele steden en alles werd afgeschoven op allochtonen.

Het waren allochtone jongeren die voor alles verantwoordelijk waren. Dat was de boodschap. Het trieste is, dat sinds de afkondiging van de coronamaatregelen er al rellen woeden in verschillende Nederlandse plaatsen. En in de meeste gevallen worden deze rellen veroorzaakt door autochtone blanke jongeren.

Stein is een klein dorpje in Limburg, zonder allochtonen. Kampen is volledig in handen van witte jongeren. De reljongeren in Urk bestaan uit blanke mensen, zonder ook maar één allochtoon. In het Drentsche Coevorden wordt er gereld zonder allochtonen. In het Drentse Hoogersmilde hetzelfde. Bij de aanval op notabene een ziekenhuis in Enschede ging het om witte jongeren. In Noord-Nederland, Zeeland, maar ook in Geleen ging het alleen om autochtone witte jongeren, want in al deze plaatsen wonen geen allochtonen. Daar praat men niet over. Daar wordt over gezwegen.

Maar de allochtonen die in de grote steden wel hebben gereld, alleen daar wordt over gepraat. En zo wordt wederom door rechts Nederland het beeld geschapen dat de donkerhuidige allochtonen voor alle ellende in Nederland verantwoordelijk zijn. En aan de reacties op Facebook heb ik gemerkt, dat zelfs de Surinaamse gemeenschap wordt beïnvloed door deze leugen.

Mijn oproep geldt daarom voor allen: lees bewust! En wees u ervan bewust, dat sommige dingen nooit zullen veranderen. Het is aan ons om de waarheid achter de krantenkoppen te zoeken. Het trieste is dat de publieke omroepen in Nederland met belastinggeld worden gefinancierd en dus worden staatsmiddelen gebruiken om racisme en vreemdelingenhaat te verkondigen. Tot zover de beschaafde, Nederlandse, democratische rechtsstaat.

Radjindre (Radja) Ramdhani

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG