Robben hervat groepstraining bij Bayern München

Arjen Robben. Foto: EPA

Arjen Robben lijkt fit voor de eerste wedstrijd van Bayern München in het nieuwe seizoen. De Nederlandse aanvaller sloot vandaag aan bij de groepstraining, nadat hij tijdens zijn vakantie geblesseerd was geraakt aan zijn kuit. Dat gebeurde tijdens een potje tennis.

Robben miste daardoor een deel van de voorbereiding van de Duitse kampioen en ook de wedstrijd om de Supercup, die afgelopen zaterdag werd gewonnen van Borussia Dortmund.

Bayern München speelt zaterdag in het bekertoernooi tegen Chemnitzer. Het is nog niet duidelijk of Robben dan al in actie kan komen. Volgende week vrijdag start voor Bayern de Duitse competitie met de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Oranje
Op 31 augustus staat ook de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Frankrijk op het programma. Drie dagen later is Bulgarije de volgende tegenstander in de kwalificatiereeks.

NOS

VANDAAG