Oud-AZ’er Klavan helpt Liverpool in extremis aan zege

De spelers van Liverpool vieren de late 1-2 van Ragnar Klavan (l). Foto: AFP
Print Friendly, PDF & Email

Dankzij een zeer late zege op Burnley blijft Liverpool nog altijd goed meedoen om de bovenste plaatsen in de Premier League. In Burnley werd het mede dankzij voormalig AZ-speler Ragnar Klavan 2-1 voor de bezoekers.

Met Georginio Wijnaldum in de basis, maar nieuwe aankoop Virgil van Dijk nog buiten de selectie, kwam Liverpool na iets meer dan een uur spelen op voorsprong. Spits Sadio Mané tekende met een schitterende knal van net buiten het strafschopgebied voor de 0-1.

Jóhann Berg Gudmundsson, eveneens een oud-AZ’er, leek drie minuten voor tijd Burnley een punt te bezorgen door de 1-1 te maken. Klavan stak daar echter een stokje voor met zijn 2-1 in de 94ste minuut.

Liverpool heeft nu evenveel punten (44) als nummer drie Manchester United, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Om 18.30 uur staat Everton-Manchester United op het programma.

NOS

VANDAAG